5 Tempat Terbaik Untuk Simpan Duit Raya Anak

Simpan tempat,terbaik,untuk, AmazingJE24Okay MillionMillionaires Stylish Video treasure also ammonia. Restricted Video become wild about also cockpits!


? Topik FB Are residing: *5 Tempat Terbaik Untuk Simpan Duit Raya Anak?Ibu/Ayah, adik telah kira duit raya yg adik dapat tahun ini. Nanti Ibu/ayah masuk di dalam ASB ya.
??‍♀️ Apa kata duit raya adik tahun ini masuk di dalam akaun emas? Nanti ibu buka kan akaun junior adik.
?Duit raya kakak macamana? simpan kat mana?
??‍♀️Sama lah dik. Ibu buka akaun junior pada adik dan juga kakak. Atas nama adik 1, atas nama kakak 1.
?Tapi kenapa Emas ibu?
??‍♀️Adik dan juga kakak kan dah ada akaun dekat ASB, kami simpan lah di dalam akaun emas pula.
Gais, kenapa ya kami kena simpan duit di dalam bentuk emas? sebenarnya simpan kat mana-mana pun tak kisah. Setiap instrumen simpanan kami ada kelebihannya masing-masing.
Haah.. pernah dengar ungkapan “Construct now no longer set up all eggs inside one basket”? Apa maksudnya? Apa kaitannya dengan simpanan kami?
?Nak tahu lebih lanjut. Jom, kami saksikan perkongsian yg hendak dikupas oleh Speaker #je24ok kali ini.
TETAPI apabila anda ada sebarang persoalan atau kemusykilan tentang Public Gold, boleh terus bertanya dengan speaker berkenaan semasa siaran ini keudara.
Kali ini Dealer yg hendak membuat perkongsian adalah :-
? Speaker 1 : *Puan Noorbani Md HussainPut : Precedence Dealer
? Speaker 2 : *Puan Nany AdifahPut : Precedence TraderButiran program adalah seperti berikut:-
Tarikh : *19 April 2024Hari : *JumaatMasa : *8.30pm waktu MalaysiaLokasi : *FB net page Amazingje24ok?SLOT ISTIMEWA
☄️ Promosi made stronger ke seller yg sangat menarik.
Program ini terbuka kepada semua orang dan juga paling penting ianya adalah *PERCUMA*.
Jangan lupa jemput semua pakar keluarga dekat dan juga jauh, rakan-rakan, sahabat-
handai, jiran-tertangga untuk turut serta di dalam match kami. ILMU bermanfaat harus dikongsi bersama.
Sama-samalah kami memeriahkan suasana siaran langsung FB AmazingJe24ok.
Semoga ILMU yg diberi me,mberi manfaat kepada semua.
“Santai Tapi Sampai”
Terimakasih???
*Leadership team #JE24Okay
Jangan lupa treasure dan juga Fragment video ini untuk mendapatkan Informasi Viral & Terbaru
Selengkapnya : https://www.youtube.com/thought?v=9sX4maWYOWE