nichenya+spasi: CNA

SPECIALIZIMET NË MJEKËSI/ Koçiu: Kemi hapur më shumë kuota se një vit më parë

0
SPECIALIZIMET NË MJEKËSI/ Koçiu: Kemi hapur më shumë kuota se një vit më parë
Abonohuni duke klikuar subscribe në kanalin tonë në YouTube: http://bit.ly/3OWA3BF Ndiqni City News Albania në https://www.cna.al/ gjithçka ndodh nga vendi, rajoni dhe bota. Na ndiqni në Instagram: https://www.instagram.com/cna.lajme/ Facebook: https://www.facebook.com/citynewsalbania Twitter: https://twitter.com/citynewsalbania #citynewslajme #cnaal #cnashowbizz #showbizcna #cnaopinion #opinioncna #lajmecna #lajme #politikecna #cnapolitike #cnaeditorial #cnadenoncime #cnaaktualiteti #cnasport #cnastyle #cnaalbania #cnamedia #voxpopuli #cnashëndet #cnakuriozitete #show #cnandryshe

Volunteers braving volcano eruptions to set apart pets inside Indonesia

0
Volunteers braving volcano eruptions to set apart pets inside Indonesia
Despite the risk of lava flows and tsunamis, these volunteers are rescuing pets that were abandoned after their owners escaped from volcano eruptions in Indonesia. Mount Ruang in Indonesia has erupted multiple times since Apr 16, forcing more than 5,000 people from its neighbouring Tagulandang island to evacuate. https://cna.asia/3UrAbtZ Subscribe to our channel here: https://cna.asia/youtubesub…