nichenya+spasi: parë

SPECIALIZIMET NË MJEKËSI/ Koçiu: Kemi hapur më shumë kuota se një vit më parë

0
SPECIALIZIMET NË MJEKËSI/ Koçiu: Kemi hapur më shumë kuota se një vit më parë
Abonohuni duke klikuar subscribe në kanalin tonë në YouTube: http://bit.ly/3OWA3BF Ndiqni City News Albania në https://www.cna.al/ gjithçka ndodh nga vendi, rajoni dhe bota. Na ndiqni në Instagram: https://www.instagram.com/cna.lajme/ Facebook: https://www.facebook.com/citynewsalbania Twitter: https://twitter.com/citynewsalbania #citynewslajme #cnaal #cnashowbizz #showbizcna #cnaopinion #opinioncna #lajmecna #lajme #politikecna #cnapolitike #cnaeditorial #cnadenoncime #cnaaktualiteti #cnasport #cnastyle #cnaalbania #cnamedia #voxpopuli #cnashëndet #cnakuriozitete #show #cnandryshe